Services

Vennootschappen

Uw businesspartner denkt met u mee

Van uw accountant mag u verwachten dat hij naast uw boekhouding te voeren, hij u ook als expert ter zake kan adviseren. We luisteren naar u en denken proactief mee zodat u steeds een stap voor staat. We plannen door het jaar voldoende contactmomenten in. Zo maken we op regelmatige tijdstippen een balans op, en geven u daarbij ook feedback over de financiële gezondheid van uw bedrijf. Heeft u een dringende vraag? Dan maken we tijd voor u en geven we een onderbouwd antwoord op uw vraag.

Oprichtingen en overnames

Richt u een nieuw bedrijf of een spin-off op, gaat u een fusie aan of denkt u aan een overname? Zowel voor beginnende ondernemers als ervaren zakenmensen kan een nieuw hoofdstuk kopzorgen met zich meebrengen. Zorg ervoor dat u enkel berekende risico’s neemt. Volg uw buikgevoel als ondernemer en laat uw boekhouder u bijstaan met de juiste cijfers en berekeningen.

Investeringen

Staan er nieuwe investeringen op stapel? Misschien breidt uw bedrijf uit, en zoekt u een nieuwe locatie, investeert u in nieuwe technologie of breidt het personeelsbestand uit. Laat u adviseren door uw boekhouder. Hij zoekt uit of er voldoende cashflow is, of er (her)financieringsbehoeften zijn, en op welke manier en welke termijn uw investeringen zullen opbrengen.

Fiscaal advies

Hoe pak je wanbetalers aan, en wanneer moet ik mijn handelshuur vernieuwen? Welke regels gelden er bij arbeidsongevallen, of hoe voer je een herstructurering door? Ook voor uw sociaal-juridische vragen zoeken wij mee naar de gepaste antwoorden.

Juridisch advies

Hoe pak je wanbetalers aan, en welke rechten gelden er als u internationaal zaken doet? Welke regels gelden er bij arbeidsongevallen, of hoe voer je een herstructurering door? Ook voor uw sociaal-juridische vragen kan u bij uw boekhouder terecht.

Uw klankbord

Als bedrijfsleider heeft u geen nood aan ja-knikkers, u wil objectieve en onderlegde meningen horen. Een nieuw idee dat u tegen het licht wil houden, of cijfermateriaal nodig om uw bestuur te overtuigen? Vraag uw boekhouder om raad. 

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak, of bel ons op 0478 29 14 58 voor meer advies.
 

Over AFB Consult

Boekhoudkantoor in Geel op maat van vennootschappen, KMO's, zelfstandigen en vrije beroepen. Wij staan u bij in uw boekhouding, belastingen en geven fiscaal, financieel en juridisch advies aan starters en ondernemers. 

Onze expertise

Wij zorgen ervoor dat uw boekhouding tip-top in orde is. U kan van ons duidelijke communicatie verwachten, met heldere rapportages en kwalitatieve feedback over de financiële situatie van uw onderneming. 

Volg ons

Contacteer ons

AFB Consult - Erik Bastiaens
Ossestraat 13, 2440 Geel

Tel: 014 15 15 40

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.